Enkele tevreden klanten aan het woord

Enkele tevreden klanten aan het woord

“Brian kwam binnen en bracht een hoop enthousiasme en ideeën met zich mee, wat aanstekelijk werkte binnen onze organisatie. Samen met Brian is er een nieuwe sales-strategie opgezet en doorgevoerd, waarin hij een leidende rol heeft gehad en ook zorgde dat deze werd doorgevoerd in de rest van de organisatie. Brian is een sales-topper, met een hoop positieve energie en altijd een glimlach!”
-Hans de Groot

Getuigenis klant Brian

“We hebben 10 jaar aan een stuk de ontwikkeling van onze sales force toevertrouwd aan Jean-Claude. Wij hebben enorme stappen kunnen zetten dankzij zijn trainingen, fieldbegeleiding en de coaching van onze sales managers. Niet op zijn minst was de inbreng van ‘strategische verkoop’ voor het jaarlijkse salesplan van onze reps een meerwaarde die kon tellen.”
– Wim Francq

Getuigenis klant Jean-Claude

“Ik werk nu ruim 2 jaar samen met Alexander Nijs. Ik werk al meer dan 10 jaar met andere trainers en coaches. Wat Alexander onderscheidt is dat hij het snel het belang inziet van het opbouwen van een goede verstandhouding, hij luistert dan actief waar je voelt dat hij betrokken is in je verhaal. Hij stelt indringende vragen waar nodig en laat dan de grote vraag voor je vallen. Hij begint dan met storytelling waardoor je als coachee afstand kunt nemen van je eigen problemen en die je naar het antwoord leidt dat je onbewuste al wist. Als de weerstand van het onbewuste van de coachee groter is, zal hij de grote vraag in de loop van de tijd blijven stellen en terwijl hij in contact blijft en in verbinding blijft met het doel dat moet worden bereikt.

Hij is een meester in het snel tot de werkelijke oorzaak van het gepresenteerde probleem te komen. Wat ik het meest waardeer aan Alexander is dat hij een mens blijft, hij presenteert zichzelf niet als de Coach, hij zorgt ervoor dat je weet dat hij net zo menselijk is als jij. Zijn passie en toewijding is grenzeloos en hij deelt zijn kennis altijd met veel enthousiasme.”

Getuigenis klant Alexander - Simone Kremers - Verisure